Jun 9, 2017

TEMPAT MENARIK BERBUKA PUASA (TAIPING : THE GREEN HOUSE)

Salam Ramadhan lulaby olls,

Bertuah badan ya kita semua dapat rasa nikmat Ramadhan.Syukur sgt !

Harini wani nak review salah satu tempat berbuka puasa yang sedap,sempoi,and friendly sungguh pekerja dia.

THE GREEN HOUSE TAIPING, sederet dengan kedai makan Nagaria.

Tempat ni di suggest oleh rakan facebook kita.

Kita dating 4 lovelis kita every year mesti janji nak iftar sesama.

me,faten rased,norasikah,dalilah rozman



as can u see hipster tak background dia mmg The green sangat!


Rate food out of 10 I give 8

Dia offers banyak sangat tapi in bulan puasa dia offer buffet.  4 orang RM25.00 ,unlimited makan tapi dihidang siap oleh diorang uols just duduk makan macam raja. Puas hati sangat dengan customer service dia tuang air sangat cepat tak habis lagi asyik suruh tambah tak henti2 sampai weols Senak kut.



As can u see siap ada bantal bagai ni saya nak bg detail pada yang nak buka puasa best di taiping.


PROMOSI ! The Greenhouse unlimited 
Untuk tempahan, sila hubungi:
011 3721 3083
011 3980 7137
018 908 8923
Location: 73, Jalan Pasar, Taiping, Perak. 
(Same row as Petron Taiping and Restoran Nagaria. Behind RHB Bank)


before end this entry bawal kami yg cun dari hananesa k! 

comment if u

No comments: