Jul 1, 2017

Fazura-Bisa apa? Fazura Rebecca black Malaysia?

salam,

Harini nak shared sikit tetang rebecca black, ada persamaan between rebecca black dan Fazura.

K,bagi yang tak kenal rebecca black dia ni kira lebih banyak hatter dari follower. Kecaman paling teruk apabila rebeca black starting Menyanyi lagu di berjudul Friday.
Kalau kat utubers dia ni 99% menghina je si RB ni.


ni lah rebeca black tu..


Fazura..

ok ni Fazura artist Malaysia yang bakat lakonan dia kita tak bole pertikai laaa.kalau cmna bole menang pelakon wanita terbaik. cuma hope pas ni Fazz diberi peluang berlakon watak wanita Antagonist yg jahat2 gitueww.

Fazura Start kena kecam oleh rakyat Malaysia ,bila dia start menyanyi la.mmg kat utube asyik kena kutuk ja...

Ok back to Track...

orang yang anda kutuk kutuk. sekarang improve diri diorang banyak sangat. sebab korang sibuk hentam orang. orang yang di hentam sibuk baiki diri.

Rebecca black sekarang kat utube penuh orang komen...antaranya jp



Totally bole baca kat sini...

No bad To FAZURA JUGA!

Lagu bisa apa yg playing the utube membuktikan fazura bole nyanyi,Rasa fazura ni improve a lot. im not big fans of fazura tp im big fans semangat dan usaha Fazura to give more n bukti she can do it.

so uols,rebeca black dan fazura dah move on muols bila?

Belanja sikit lagu baru dia..


Lirik Lagu Bisa Apa – Hero Seorang Cinderella – Fazura
Mungkin harus begini
Ku coba mengerti
Mungkin memang jalannya
Ini yang terjadi
Diantara penantian cintaku ini
Hanyalah kepadamu Kamu
Mungkin sudah waktunya
Ku yang harus pergi
Mungkin ini saatnya
Ku tak ada lagi
Setelah sekian lama aku mencoba
Memenangkan hatimu
Memiliki dirimu
Namun bila kini Kau pilih dirinya
Katakan padaku Aku bisa apa
Bila kau disana Bahagia dengannya
Tak mungkin terus mengharapkanmu
Ku bisa apa
Mungkin sudah waktunya
Ku yang harus pergi
Mungkin ini saatnya
Ku tak ada lagi
Setelah sekian lama aku mencoba
Memenangkan hatimu
Memiliki dirimu
Namun bila kini Kau pilih dirinya
Katakan padaku Aku bisa apa
Bila kau disana Bahagia dengannya
Tak mungkin terus mengharapkanmu


No comments: