Jun 19, 2017

Episode Akhir Andainya Takdir Tv 3

Hai salam,


ok watak syukri yahya ni 5 star, bakat lakonan dia dari 7 hari mencintaiku hingga andainya takdir mmg tak boleh lawan .Mmg feel habis aku tengok syukri yahya berlakon..

paling gerun bila dia marah rasa nak lari beterabur ja kan. haha. pi terawikh pon org duk becerita. tapi dalam cerita mmg wujud penyakit mental macam ni.

Hopely ending akhir andainya takdir memenuhi cita rasa semua peminat #AT

Tapi cuba bayangkan jika Fattah Amin berlakon watak utama dalam Andainya takdir?


ceee komen uols rasa? berjayakah

Jun 16, 2017

Cara mengukur kelajuan menaip ( P.S.M)



Salam ,

pernah tak uols apply borang dia suruh kita tulis p.s.m iatu ketangkasan menaip.

cara nak mengukur kelajuan menaip kita : klik sini.. 
so dalam seminit berapa words yang kite boleh taip


 isi borang yang bertanyakan kelajuan menaip anda boleh la pergi ke:  link ni

Cara-caranya korang terus menaip masa tu akan begerak dengan sendirinya.
kalau Pro mesti dapat menaip dalam 70 perkataan kalau yang biase- biase je mungkin dalam 30++ perkataan.



Jun 13, 2017

Asyallie Tiru Design baju Jovian

Hai hai

kali ini apa kata jovian terhadap copycate asyallie.



Jovian sgt calm menasihati asyallie atau sya sya solero terhadap isu copycate.

Ni explanation asyallie terhadap dakwaan di tuduh sbg pengkhianat


Tetapi cwl tertarik dengan beberapa comment ,pegomen tegar di instagram



OK ... LAH BYE