Apr 20, 2017

MARY KAY FEEDBACK (PARABEN?)

Dearest,

I pon macam terkejut tapi ini kenyataan ...

I malas cakap panjang I pon ex guna Marykay dulu kala. But not its time TO GREEN!

Baca sendiri lah kat link ni
WHY I LEFT MARY KAY

Pink TRUTHS

baca lah uols tau ok ke x,organic ke x.

gudluck


Apr 19, 2017

Product kembalikan dara dijual?

hai,

harini cwl nak shared sikit terbaca dekat instagram product kembalikan dara... Im like speechless what the H....  uols baca.









saya macam terkejut bukan apa product ni mengalakkan seks bebas ke? Bukan nk kecam tapi kalau macam orang dah tak ingat dosa pahala sbb ada penyelesaian untuk buat seks.

saya rasa product2 keintiman lain pon iklan terlampau,tak kisah product intim tu nak jual. tapi bole je awk iklan cara baik. ni sebut benda itu ini.kalau ya awak nk explain bole pm elok2.kadang2 lelaki baca pon kita naik segan .


Tak tawu la dunia akhir zaman ke. kerana malu itu adalah iman kita.  dimanakah iman anda?